Topdag, lekker druk en gezellig op de Braderie 2024 in het centrum van Hardinxveld.


Zoals de kop tekst al vermeld , het was lekker druk en gezellig op de Braderie en het bestuur heeft weer alles uit de kast getrokken om zich aan het winkelend publiek te tonen.


"Goede morgen ik zit thuis voor mijn kantoor en inspiratie hok na te genieten van de Braderie. En intussen maak het verslag "

— Ad de Kok

's Morgens om rond de klok van 7.00 uur uur komen Jan de Heer en Ad de Kok aan bij het sub depot van HSV 't Voorntje in de Buitendams.

We hebben al 2 karrenvol met hengelsport spullen maar er moeten nog wat spellen geladen worden, daarna vertrekken wij naar de peulenstraat.

Om 07.20 arriveerden we in de Peulenstraat 161 bij ons vertrouwde stekkie, Jan Roza is er dan ook al met zijn auto die is ook volgeladen.
We bespreken eerst een plan van aanpak en daarna gaan we gelijk aan de slag, want om 10 uur begint de Braderie en als je dan kijkt wat we allemaal bij ons hebben!!!! dat is heel veel.




Anne van Zanten onze Visjuf kwam ons om 09.30 uur tot 13.30 helpen.
Rond de klok van 13 uur komen nog 2 vrijwilligers helpen Theo van Dam en Jan Kiewiet die gaan ook gelijk aan de slag, top.


"de harde kern"😊

Eten en drinken wat zomaar even tussendoor ,ik haal nog even friet voor de lief hebbers Joke Roza trakteert nog op oliebollen, lekker hoor.


Rond de klok van 17.00 uur gaan we opruimen, wat een spullen allemaal het is wel heel veel.
Alles gaat de auto en karren in.
Om 18.00 uur gaan we op huis aan, even de karren gestald bij het sup depot.

We komen moe maar voldaan thuis, bij ons vertrouwde stekkie.


Terug kijkend op een grandioze Braderie.


Ik wil bij deze ieder vrijwilliger vriendelijk bedanken, namens het bestuur van HSV t Voorntje


Die deze Braderie met jullie inzet, weer mogelijk hebben gemaakt.

Want zonder vrijwilligers kunnen we niet.

Voorzitter Ad de Kok 🎣🐠🔝🐟🎣