Cees Verheul Winnaar aan de Linge.

Het visrooster gaf aan dat er voor de Wisseltrofee gevist wordt in de Linge bij het viaduct A15 Gorinchem.

Kwart voor acht loten voor je vis plek, het was nog donker maar met het licht van de auto of telefoon kon men het plaatsnummer zien en vinden. Tot overmaat begon het net voor de start van de wedstrijd ook nog te regenen, niet fijn om in de regen je visspullen in orde te krijgen. Ondanks de paraplu wordt je toch nat

Om half negen werd door Jan Roza op de hoorn geblazen voor de start van de wedstrijd. Na ruim een uur werd het toch droog en klaarde het op, fijne was wel dat de temperatuur heel zacht was.

Zes van de zeven vissers hadden de Fider in gereedheid gebracht ik Ad Klop ook. Behalve Cees Verheul zoals altijd begint hij met de vaste stok. Cees begon gelijk vis te vangen, ik zat naast Cees hij had zeker al 10 vissen en ik met de fider maar 1. Met de fider moest je verschillende trucjes uit de doos halen om een visje in je leefnet te krijgen. Na ruim een uur besloot ik ook mijn vaste stok op te tuigen en aan het einde van de wedstrijd bleek dat toch geen verkeerde gok geweest te zijn.

Winnaar werd Cees Verheul 25.90 gram, tweede Ad Klop 2130 gram, derde Jan Kiewiet 1050 gram, vierde Jan Roza 960 gram, vijfde Jan de Heer 760 gram, zesde Rinus Klop 690 gram en zevende Theo van Dam 670 gram.

Totaal werd er 8850 gram vis gevangen.